Ljetna liga C++ 2015

Ljetna liga C++ 2015

28.07.2015.

U četvrtak 30.7. u 15 sati započinje prvo kolo Ljetne lige C/C++ za učenike osnovnih škola. Prijavljenici neka se petnaestak minuta prije početka jave porukom "SPREMAN" e-mail adresu natjecanja  . I učenici koji su upisali srednju školu mogu se natjecati, no evidentirat ćemo ih izvan konkurencije.

Rješavanje traje do 16:45, a predaja se vrši na istu e-mail adresu.

U slučaju pitanja, upotrijebite chat sustav na ZATEMASu ili e-mail natjecanja.
 
Zadaci će u utorak iza 14:45 biti dostupni i/ili poslani, a nove članove molimo da se žurno registriraju u Zatemas sustavu:
Preuzimanje zadataka - ZateMasni

Predaja se vrši isključivo na email adresu  . Dežurni šef natjecanja je dostupan putem e-maila i na telefon 0997547120 .

Novi članovi koji još ne vladaju programskim jezikom C/C++ mogu zadatke rješavati u BASICu, a nakon završetka lige bilo bi pametno da nakodiraju i nova rješenja u C++ te ih pošalju voditelju natjecanja na službeni e-mail ljetne lige.

Uživajte u programerskom slalom od 15 do 17 sati, a onda trk na kupanje ili na sladoled.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.