Krešimir Nežmah - pobjednik Ljetne lige C++ 2015

Krešimir Nežmah - pobjednik Ljetne lige C++ 2015

13.08.2015.

Mladi programeri se nisu odmarali ni na +40 Celzijevaca u hladu. Jedino je novopečeni srednjoškolac Lovro Kalinovčić uzeo zasluženi odmor nakon pobjede na JHIO. Njegov izostanak najbolje je iskoristio Krešimir Nežmah i pobijedio s 85% bodova. No njemu, kao i svim ostalima, važnije od pobjede je to što su nešto novo naučili. Osobita pohvala ide Bernardu Inkretu koji je imao odvažnosti upustiti se u C++ natjecanje bez prethodnog sudjelovanja u radionicama. To je pravi put, tako je i Matej Ivanićek krenuo prošlo ljeto. (E da, i jedan Dominik se polako vraća u formu, ali ga je dvije godine mlađi Krešo svejedno malko ošišao.)

Uz pohvale voditelju natjecanja, čestitike svim sudionicima.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.