Krešimir Nežmah - pobjednik Ljetne lige C++ 2015

Krešimir Nežmah - pobjednik Ljetne lige C++ 2015

13.08.2015.

Mladi programeri se nisu odmarali ni na +40 Celzijevaca u hladu. Jedino je novopečeni srednjoškolac Lovro Kalinovčić uzeo zasluženi odmor nakon pobjede na JHIO. Njegov izostanak najbolje je iskoristio Krešimir Nežmah i pobijedio s 85% bodova. No njemu, kao i svim ostalima, važnije od pobjede je to što su nešto novo naučili. Osobita pohvala ide Bernardu Inkretu koji je imao odvažnosti upustiti se u C++ natjecanje bez prethodnog sudjelovanja u radionicama. To je pravi put, tako je i Matej Ivanićek krenuo prošlo ljeto. (E da, i jedan Dominik se polako vraća u formu, ali ga je dvije godine mlađi Krešo svejedno malko ošišao.)

Uz pohvale voditelju natjecanja, čestitike svim sudionicima.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.