Jesenski turnir AVVENIRE - Logo, 1. ogled, rezultati

Jesenski turnir AVVENIRE - Logo, 1. ogled, rezultati

28.11.2013.

Mladi nadareni osnovci, poznavatelji programskog jezika Logo od 2. do 8. razreda, završili su svoj prvi jesenski ogled. Od najstarijih osmaša pa sve do najmlađe drugašice, istaknuli su se nešto malo više od ostalih: Marko Mrki Prološčić (g. 1000),  Dominik Fistrić, Antonio Lukić, Ivan Jambrešić, Dorijan Lendvaj.

Trećaša nije bilo a Dorica Lendvaj bila je najbolja drugašica koja je čak "sašila odjelce" svojem uzoru, starijem bratu Dorijanu.

Jasno, bilo je još odličnih rezultata, osobito među novacima, a osmašima i sedmašima, osim Marka, je nedostajalo vremena za zadnji zadatak.

Neki novaci su osvojili svoje prve bodove, neki su jako napredovali, a Popovača je po običaju bila osobito vrijedna.

Kako je ispalio jedan natjecatelj, prezadovoljan sa zadacima: "Isplatilo nam se!"

Da, uvijek se isplati.

Evo rezultata

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.