IBT - najava završetka natjecateljske sezone, 9./10. prosinca

IBT - najava završetka natjecateljske sezone, 9./10. prosinca

25.11.2017.

Nakon proljetnih vježbi i turnira od veljače do lipnja, Informatijada se nastavila sa natjecanjima i vježbama za najbolje osnovce u programskim jezicima C++/Python i FMS Logo koja se održavaju od subote 25. lipnja.

Do završetka ovogodišnjih Dana programiranja preostali su turniri za najmlađe, za učenike razredne nastave MINI.vijug@ i dvokružni turnir za olimpijske kandidate i one koji to žele uskoro postati - MASTERS. U oba natjecanja smo zbog ograničenosti prostora dodali još dva natjecateljska mjesta (32+2). Sudionici natjecanja dobit će pozivnicu, a u MASTER će se pozvati i do deset najboljih osnovaca.

Oba natjecanja održat će se u subotu i/ili nedjelju 9./10.) prosinca, prema zasebnim obavijestima. 

Evo okvirne satnice:

1. mini.VIJUG@, četvrtak 14.12.

- dva ogleda, održat će se 14.12. od 17:30 do 20:30 sati

2. MASTERS, nedjelja 10.12.

- od 12:15 do 14:45, prvi ogled i
- od 15:15 do 17:45, drugi ogled
- od 17:45 do 19:15, drugi ogled BONUS CASE. 
 

NAPOMENA:

Nova natjecanja i turniri u sklopu Informatijade ili dana programiranja će se održavati u siječnju, veljači i ožujku te studenom i prosincu, a pAKCELERATOR za učenike osnovnih škola od travnja do lipnja te u listopadu.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.