MASTERS 2015

MASTERS 2015

03.12.2015.

Programerski turnir za učenike srednjih škola održat će se u nedjelju 13.12. u Ilici 53. I ove godine u natjecanju će osim srednjoškolaca uz pozivnicu sudjelovati i nekoliko najboljih učenika završnih razreda osnovnih škola. Za učenike koji na natjecanje dolaze izvan Zagreba, ukoliko bude potrebno, osigurat će se smještaj sa subote na nedjelju. 

MASTERS satnica nedjelja 13.12.

- 11:45, dolazak i registracija 
- 12:00 do 15:00, rješavanje zadataka
- 15:00 do 15:45, dodatno vrijeme za bonus case

Prisjetimo se jesenskih turnira prošle godine. I ova godina iznjedrit će one koji nisu odustali ni kada su malo zastali.

Ukupno ima 32 mjesta, nekoliko učenika je otkazalo svoj dolazak zbog bolesti i putovanja, a ovo je spisak pozvanika.

Popunjena prijavnica se šalje na .

- PRIJAVNICA -

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.