AVVENIRE C/C++/Python i MASTERS, međukola, On-line

AVVENIRE C/C++/Python i MASTERS, međukola, On-line

07.12.2018.

Od subote 8. prosinca do petka 14. 12. održavat će se međukolo u natjecanju AVVENIRE za osnovce i MASTERS za srednjoškolce.

Zadaci će prema obavijestima biti dostupni od subote u 13 sati FMS Logo, a od nedjelje ujutro AVVENIRE C++/Python za osnovce i MASTERS.

Obavijesti su dobili natjecatelji AVVENIRE Logo lige, a tijekom subote obavijesti će dobiti i ostali natjecatelji.

Vrijeme početka rješavanja je slobodno, a pravila su identična sudjelovanju uživo, AVVENIRE 180 minuta, a MASTERS 210 minuta plus 90 minuta za one koji se nakon 180 minuta odluče za BONUSCase.

U prvom kolu pobjedu u apsolutnomporetku su odnijeli Patrik Pavić, Krešimir Nežmah i Dominik Fistrić sa maksimalnih 3200 bodova. Odlični su bili i osnovci od Juraja Mandića i Frana Škarice koji su upisali prve MASTERS bodove, preko Renata Krpana i sjajne Lare Semeš, do Frana Babića i bolesnog Marka Dorčića, koji se itekako potrudio sudjelovati iako "nije bio fit ni za čaj pit".

Sretno!

 
NAPOMENA:
- iduće učioničko kolo u Ilici 53 održat će se 12./13 ili 26/27 siječnja 2019.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.