C-SPECIAL 2023., za najbolje juniore

C-SPECIAL 2023., za najbolje juniore

13.07.2023.

Natjecanje najboljih juniora C-SPECIAL održava se već treću godinu za redom. Namijenjeno je najboljim hrvatskim juniorima, reprezentativcima i onima koj bi to željeli postati, no u natjecanju mogu sudjelovati i učenici srednjih škola koje se žele dodatno usavršavati. U ovom vrlo zahtjevnom natjecanju, sa zadacima težine europske juniorske olimpijade sudjeluje se na poziv organizatora, a predefinirana prijava već je urađena za petnajstak najboljih.


Raspored održavanja:
1. ogled:
četvrtak 10.8., 09:00, dostupan do 27.8.
2. ogled: nedjelja 20.8., 09:00, dostupan do 3.9.

3. ogled: ponedjeljak 21.8., 09:00, dostupan do 3.9.


C-SPECIAL ima tri ispitna dana odnosno 3 kola s po 3 zadatka i vremenom rješavanja od 240 minuta, kao na eJOI. Obavijest u točnom terminu održavanja prvog kola bit će objavljenja, a informacije o kolima bit će dodane i ovoj obavijesti. Pozvani učenici pravovremeno će primiti SMS poruku s obavijesti o sudjelovanju. Oni koji do početka prvog kola ne dobiju SMS info, mogu se javiti na 091 4848 348 sa SMSom u kojem izražavaju svoju želju za sudjelovanjem.

Svako kolo bit će dostupno više dana, unutura kojih se može online pristupiti rješavanju. Iznimka su četvorica najboljih juniora - oni su obvezni sudjelovati učionički i u satnici predviđenoj za ogled. Iznimno, prvi ispitni dan mogu raditi s udaljene lokacije.

Veselimo se vašem sudjelovanju, dragi članovi, i oni koji to žele postati.


NAPOMENA:
Svi ostali rade u slobodnom režimu početka, najkasnije do datuma predviđenih za zatvaranja natjecanja.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.