MINI.vijuga 2017 za učenike razredne nastave

MINI.vijuga 2017 za učenike razredne nastave

30.11.2017.

MINI.vijuga 2017 za učenike razredne nastave održat će se u četvrtak 14. prosinca u Ilici 53 od 17:30 sati. Najmlađi programeri uživat će rješavajući dva puta po pet jednostavnih zadataka u programskom jeziku FMS Logo, a nekima će to biti i prvo sudjelovanje. Svi će dobiti MINI.vijuga majice i promotivni CD saveza, s pjesmom "Programeri luduju". 

U natjecanjuna lokaciji Ilica 53 (dvorište) sudjeluju pozvanici čiji su roditelji potvrdili nastup putem SMS poruke.

Evo satnice:

MINI.vijuga, četvrtak 14.12. 

- 17:30 dolazak i autorizacija
- 17:45 do 18:45, prvi ogled 
čokoadica i sokić
- 19:00 do 20:15, drugi ogled 
 
- 20:30 završetak MINI.vijuge i odlazak kućama.
 
Nakon završene MINI.vijuge najmlađi programeri, učenici razredne nasstave zaključit će programersku sezonu tradicionalnom Malom programerskom olimpijadom koja će se i ove godine održati uoči Božića, u nedjelju 17.12., a za vrijeme ferja održavat će se zimske FMS Logo i Python radionice.
 
ZRSOvci vas vole.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.