MINI VIJUGA 2016 je završena

MINI VIJUGA 2016 je završena

11.12.2016.

Učenici razredne nastave imaju svoja programrske lige već trinaest godina, a natjecanje MINI Vijuga služi kao odlična priprema za Malu programersku olimpijadu. Ove jeseni održana su četiri kola, dva uvodna ogleda i dva zavšna ogleda. Osim što učenici razredne nastave imaju svoje natjecanje MINI Vijugu, dodatno se uključuju i u natjecanja sa starijim osnovcima kako bi se darovitost mogla prepoznavati bez obzira na dob.

Istaknuli su se svi, a ovaj puta nešto više snalažljivosti u težim zadacima pokazali su oni s nešto više iskustva, a to su Lovro Kristijan Miljak, Antonio Matijašević i Leona Granoša.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.