MINI VIJUGA 2016 je završena

MINI VIJUGA 2016 je završena

11.12.2016.

Učenici razredne nastave imaju svoja programrske lige već trinaest godina, a natjecanje MINI Vijuga služi kao odlična priprema za Malu programersku olimpijadu. Ove jeseni održana su četiri kola, dva uvodna ogleda i dva zavšna ogleda. Osim što učenici razredne nastave imaju svoje natjecanje MINI Vijugu, dodatno se uključuju i u natjecanja sa starijim osnovcima kako bi se darovitost mogla prepoznavati bez obzira na dob.

Istaknuli su se svi, a ovaj puta nešto više snalažljivosti u težim zadacima pokazali su oni s nešto više iskustva, a to su Lovro Kristijan Miljak, Antonio Matijašević i Leona Granoša.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.