MINI.vijug@ 2020/21 - treči ogled

MINI.vijug@ 2020/21 - treči ogled

01.06.2021.

Šesnaesta natjecateljska sezona za učenike razredne nastave u sklopu ZG. Informatijade Božo Težak nastavlja se s trećim ogledom MINI.vijuge koji kreće od 5.6.. U natjecanje se pozivaju naši najmlađi članovi koji redovito pohađaju radionice "Programerska vijuga".

Natjecanje će biti otvoreno tjedan dana, odnosno do 13.6., a detaljnije upute o sudjelovanju na natjecanju mogu se pronaći na obavijesti za prijašnji, drugi ogled.

Evo podsjetnika za plan natjecanja MINI.vijug@:

- 5.6., treći ogled, on-line pristup do 13.6.
- 12.6., četvrti ogled, on-line pristup do 20.6.
 

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu, na kojoj će uskoro osvanuti i obavijest s informacijama o nastavku radionicu u periodu školskih praznika, a koje će se izgledno održavati uživo u učionici na lokaciji Jarun.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.