MINI.vijug@ 2020/21 - treči ogled

MINI.vijug@ 2020/21 - treči ogled

01.06.2021.

Šesnaesta natjecateljska sezona za učenike razredne nastave u sklopu ZG. Informatijade Božo Težak nastavlja se s trećim ogledom MINI.vijuge koji kreće od 5.6.. U natjecanje se pozivaju naši najmlađi članovi koji redovito pohađaju radionice "Programerska vijuga".

Natjecanje će biti otvoreno tjedan dana, odnosno do 13.6., a detaljnije upute o sudjelovanju na natjecanju mogu se pronaći na obavijesti za prijašnji, drugi ogled.

Evo podsjetnika za plan natjecanja MINI.vijug@:

- 5.6., treći ogled, on-line pristup do 13.6.
- 12.6., četvrti ogled, on-line pristup do 20.6.
 

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu, na kojoj će uskoro osvanuti i obavijest s informacijama o nastavku radionicu u periodu školskih praznika, a koje će se izgledno održavati uživo u učionici na lokaciji Jarun.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.