ZG.IBT 2021/22 - MINI.vijug@, 3. ogled

ZG.IBT 2021/22 - MINI.vijug@, 3. ogled

15.02.2022.

Natjecanje za učenike razredne nastave MINI.vijug@ nastavlja se s trećim setom ogleda. Pristup natjecanju bit će moguć od subote 19.2. u 09:00, te će biti dostupno sve do nedjelje 27.2. Upute o sudjelovanju i pravila održavanja možete pronaći u obavijesti o početku natjecanja.

NAPOMENA: svim natjecatljima koji nisu pristupili prvom ili drugom ogledu omogućiti će se naknadan pristup u periodu trajanja 3. ogleda. Za naknadan pristup potrebno je poslati poruku na e-mail ili na SMS na 095 901 0000. U poruci moraju biti navedeni ime i prezime natjecatelja, ogled/i kojima nije pristupio, te željeni termin u kojem će pristupiti nadoknadi - nadoknada je moguća samo u terminu dogovorenom s voditeljem.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.