Održavanje radionica nakon županijskog natjecanja u Ilici 53

Održavanje radionica nakon županijskog natjecanja u Ilici 53

10.02.2018.

Nakon županijskog natjecanja, u kojem su naši članovi svih uzrasta postigli izvrsne rezultate, radionice u Ilici 53 se neće održavati u ponedjeljak i utorak navečer. Polaznici i budući pozvanici na državno natjecanje okupit će se sa svojim voditeljima u srijedu navečer i na poseban nači "prodiskutirati" rezultate i pogreške.

Radionice u četvrtak, petak i subotu će se zatim održavati po redovitom rasporedu, i u njih su pozvani naši članovi za koje se može prtpostaviti da će biti pozvani na državno natjecanje. Oni članovi koji ovaju puta nisu prošli, moće će isto tako zamoliti (porukom na 0914848348) da sudjeluju u programu radionica do 12. ožujka i odlaska na državno natjecanje.

Ostali naši članovi se u tom periodu (uz zahtjev na 0914848348) mogu pridružiti pohađanju radionica u Domu tehnike na Jarunu, ponedjeljkom, petkom i subotom.

Nakon državnog natjecanja, u tjednu od 19. ožujka će se napraviti novi raspored za Ilicu 53, a nove članove ćemo rado uključiti u sve naše programe.

Čestitamo svim našim članovima na odličnim rezultatima na proteklom natjecanju.

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.