Jesenske radionice

Jesenske radionice

06.09.2018.

Jesenske radionice programiranja za učenike razredne nastave, za ostale osnovce, napredne i početnike te za srednjoškolce, počet će se održavati od ponedjeljka 24. rujna. Rasporede za sve grupe objavit ćemo u zasebnim obavijestima objavit ćemo do utorka 18.9. 

 
NAPOMENA:
Zbog radova na obnovi Ilice ove godine kasnimo s raspremom ljetnog kampa pa molimo sadašnje i nove polaznike i članove za strpljenje. Sudionici ljetnog kampa imaju još neriješenih zadataka pa neka se potrude i riješe ih u svojim domovima, a uskoro će i ljetna liga Python/C++.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.