Jesenske radionice za napredne srednjoškolce

Jesenske radionice za napredne srednjoškolce

12.09.2019.

Rad u programerskim grupama za učenike prvih (i drugih) razreda započinje u srijedu 25. rujna u Ilici 53 i odvijat će se jadamput tjedno. 

Radionice su namijenjene našim članovima, a roditelji polaznika koji su razvrstani u navedenu grupu dobit će potvrdu putem SMS poruke.

Upit u vezi razvrstavanja u grupu, bilo kakva dodatna informacija ili upis novih članova (navesti ime i prezime, razred, škola, ime roditelja) može se zatražiti SMS porukom na 0914848348.

U grupu SŠ razvrstavju se najbolji polaznici ljetnjeg kampa i sudionici ZRSovih i državnih natjecanja i ovogodišnje ljetne lige, te iznimno i novi član. U grupu se na zahtjev može prihvatiti i naše članove, učenike viših razreda. Broj polaznika je ograničen, a nakon dva neopravdana izostanka gubi se mjesto u grupi.

Evo rasporeda:

Grupa SŠ, Ilica 53

1. Srijeda

- 19:30 do 21:30 C++

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu, a prije svakog kretanja na radionicu provjere servisne informacije u sekciji KLIKNI ME AKO BLINKAM, dolje lijevo. Iz organizacijskih razloga može doći do promjene termina.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.