Blagdan Svih Svetih, tri dana bez radionica

Blagdan Svih Svetih, tri dana bez radionica

31.10.2019.

Dragi nasi polaznici i roditelji! Očekujući sutrašnji državni blagdan Svih Svetih i subotnji Dušni dan, obavještavamo vas da se radionice osim u petak, neće održavati ni u  subotu i nedjelju.
Ipak, svi naši članovi moći će već od petka od 17 sati putem Interneta pristupiti pAKCELERATOR Logo i Cpp ogledu za zagrijavanje i zadaću, pripremajući se za pAKCELERATOR koji je na rasporedu u subotu 9.11. Osim toga imat će mogućnost riješiti i zaostatke iz prethodnih edukacijskih natjecanja ili raditi na svojem usavršavanju na neki drugi način.
Dežurni telefon je 0914846375.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.