Radionice u subotu i ponedjeljak se otkazuju

Radionice u subotu i ponedjeljak se otkazuju

28.10.2022.

Na upit mnogih roditelja članova saveza - polaznika radionica programiranja, sve redovite radionice za sve grupe, od razredne nastave do učenika srednjih škola, u dane subota 29.10. i ponedjeljak 31.10. otkazuju se.

Iznimka su jedino grupa SŠ - V koja će nadoknaditi zaostatak u radu te društveni kutak za najbolje, za koji su polaznici već dobili SMS obavijesti. Učenici razredne nastave koji imaju termin ponedjeljkom, iznimno se mogu sa svojim voditeljima dogovoriti za održavanje radionice "uživo" ili online.

Učenici osnovnih škola umjesto radionica imat će obvezu pristupanja popularizatorskom natjecanju pAKCELERATOR, koje će biti otvoreno od subote 28. listopada. U natjecanje se mogu pridružiti i učenici srednjih škola iz grupe SŠ - P.

Osim toga, učenici razredne nastave imat će obvezu pristupanja u 1. ogled programerske lige MINI.vijug@ koja se isto tako otvara u subotu 28.10. Iskusniji učenici razredne nastave pozvani su i da se uključe u pAKCELERATOR i pokušaju riješavati jedan do dva zadatka u ovom natjecanju.

Molimo učenike da eventualne probleme u pristupu u natjecanja putem SMS poruke ili hitnog poziva dojave na dežurnog rukovoditelja 0914846375, a pritužbe mogu dojaviti odgovornoj osobi Saveza na 0914848348.

Na Blagdan Svih Svetih, u utorak 1. sudenog radionice se neće održavati.

Srdačni pozdrav iz ZRSa.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.