DRUŠTVENI KUTAK NEDJELJOM NE ĆE SE ODRŽATI 18.12.

DRUŠTVENI KUTAK NEDJELJOM NE ĆE SE ODRŽATI 18.12.

18.12.2022.

Zbog bolesti voditelja ne će se održati društveni kutak i radionica za najbolje mlade programere u nedjelju 18.12. od 16 do 19 sati. Umjesto dolaska na radionicu predležemo svima koji mogu da sa svojim obiteljima pođu na doček Vatrenih 2022 i proslave svjetsku broncu. Hrvatska je apsolutno treća od 219 država. Pokazali su se cijelom svijetu kao duhovno nepokoriva nogometna obitelj, pokazali su na koji nevjerojatan način žive zajedništvo, vjeru i Ljubav.

Drušrveni kutak subotom i / ili nedjeljom već nekoliko godina rezervirano vrijeme za one najbolje mlade programere seniiore i one juniore članove ZRS-a koji to žele postati. Danas su se Franu, Lari, Ivi, Vlatku, Marku, Luki, Franu, Nikoli, Fabijanu, Karlu, Lovri itd., trebali pridružiti Dino, Gabriel i Ivo, no neka danas uživaju u uspjehu vatrenih - jer i oni svi, spomenuti i nespomenuti, zaista vatreni - programeri.

Mladi programeri ugledali su se puno puta i u svoje športske kolege i osvojili mnoštvo medalja i priznanja na raznim međunarodnim natjecanjima i olimpijadama. Nazabijali su se golova i golova... i bili sjajna obitelj kao i vatreni.

heart

#IznadSvegaHrvatskaLjubav

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.