MASTERS 2015

MASTERS 2015

03.12.2015.

Programerski turnir za učenike srednjih škola održat će se u nedjelju 13.12. u Ilici 53. I ove godine u natjecanju će osim srednjoškolaca uz pozivnicu sudjelovati i nekoliko najboljih učenika završnih razreda osnovnih škola. Za učenike koji na natjecanje dolaze izvan Zagreba, ukoliko bude potrebno, osigurat će se smještaj sa subote na nedjelju. 

MASTERS satnica nedjelja 13.12.

- 11:45, dolazak i registracija 
- 12:00 do 15:00, rješavanje zadataka
- 15:00 do 15:45, dodatno vrijeme za bonus case

Prisjetimo se jesenskih turnira prošle godine. I ova godina iznjedrit će one koji nisu odustali ni kada su malo zastali.

Ukupno ima 32 mjesta, nekoliko učenika je otkazalo svoj dolazak zbog bolesti i putovanja, a ovo je spisak pozvanika.

Popunjena prijavnica se šalje na .

- PRIJAVNICA -

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.