MINI.vijug@ 2019/20 - treći ogled

MINI.vijug@ 2019/20 - treći ogled

20.03.2020.

Već petnaesta natjecateljska sezona za učenike razredne nastave u sklopu ZG. Informatijade nastavlja se nakon Uskrsa, kada će se održati treći ogled. U natjecanje se pozivaju naši najmlađi članovi koji redovito pohađaju radionice "Programerska vijuga".

Ogled će se održavati u online formatu, počevši od utorka 14. travnja od 9 sati, a biti će dostupan za rješavanje dva tjedna, sve do 28. travnja do 23 sata. Polaznici će biti raspoređeni u dvije uzrastne skupine, MINI A (1. i 2. razredi) i MINI B (3. i 4. razredi), kao i u prvim ogledima.

Natjecanje se pristupa putem informatijada.zrs.hr, gdje se natjecatelji trebaju prijaviti sa svojim korisničkim podatcima, te pratiti upute za odabir i rješavanje natjecanja. Za rješavanje zadataka svaki natjecatelj ima 90 minuta, a s obzirom na otvoren tip natjecanja, molimo da svatko pazi na vlastito vrijeme.

U slučaju nedoumica ili neuspješnosti prilikom prijave u sustav, molimo da se javite SMSom na 091 4846 375, a koji sadrži ime, prezime i razred natjecatelja, te e-mail na koji možemo poslati upute za rad u sustavu.
Za sva pitanja vezana za zadatke možete se javiti pozivom na 091 4846 375 ili 091 882 7883.

Posebno pohvaljujemo i sve polaznike koji su bili aktivni u radu od doma putem našeg sustava za natjecanja, a nadamo se da će im se i drugi pridružiti u ANTIVIRUS zadaćama.

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.