Sudjelovanje na DMIH 2020

Sudjelovanje na DMIH 2020

29.06.2020.

Obaviještavamo naše članove, osobito one iz osnovnih škola koji su dobili pravo sudjelovanja, da smo najavili njihovo pristupanje na pretkolima za JHIO i HLO u manifestaciji DMIH. Molimo roditelje da jave savezu i posebno organizatoru HSIN-u eventualni izostanak svoje djece.

Koordinatori u ime saveza, Filip Mravunac[] i Dominik Fistrić[], poslali su o tome službeni mail organizatoru. Zahvaljujemo roditeljima i učenicima koji su to već učinili sami.

Najava sudjelovanja učinjena je za sve učenika u skladu s objavljenim bodovnim kriterijima na stranici organizatora, a svi roditelji dobili su SMS obavijest..

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.