HONI 2022/2023, 4. kolo

HONI 2022/2023, 4. kolo

03.02.2023.

Četvrto kolo natjecanja HONI održat će se u subotu 11.2. Članovi saveza su, kao i u prethodnim kolima, raspoređeni u dvije ekipe, sastav kojih se može pronaći u dokumentima u prvoj obavijesti.

Održavanje i organizacija su jednaki prvom kolu: natjecanje traje 3 sata, od 09 do 12, te mu se pristupa putem sustava za evaluaciju - natjecatelji koriste iste korisničke podatke koje su dobili e-mailom za prvo kolo. Zbog ograničenog kapaciteta učionica saveza, neki članovi će natjecanju pristupati iz svojih domova, a oni koji su i u prvom kolu dolazili na lokaciju u prostorije saveza dolaze na istu lokaciju i u 3. kolu.

Pitanja vezana o natjecanju i zadacima mogu se za vrijeme natjecanja postaviti direktno organizatoru kroz sustav poruka unutar evaluatora, a za sve ostale probleme javiti se odgovornoj osobi u ime saveza na 091 4846 375.

Dodatne informacije mogu se pronaći i na našoj obavijesti o početku natjecanja, kao i na službenim stranicama organizatora i natjecanja HONI.

Posljednje, 5. kolo HONI-a na rasporedu je 11.03.

Natjecanje se provodi u suradnji s udrugama S Vijugom i Božo Težak, a odgovorna osoba za organizaciju, dežurstvo i provedbu u ime Saveza je Filip Mravunac. Hoće li u timu za dežurstvo i rad nakon kola biti i Leonard Inkret saznat ćete na licu mjesto, no frizuru je uskladio s ovom tortorezačkom iz 2015/16. godine.


NAPOMENA:
Zbog odvijanja natjecanja HONI, radionice za grupe MINI-E, MINI-P2 i MINI-F na jarunu, i grupu 7/8-V do 12:00 u Ilici neće biti održane (grupe 7/8-V nastavlja s radom nakon HONI-a). Grupa 5-A iznimno se održava u izmjenjenom terminu, od 14:00 do 17:00 12:15 do 15:00. Isto tako grupe 6A/B nastavljaju u svojim pojačanim terminima.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.