HONI 2018, 3. kolo, subota 15.12.

HONI 2018, 3. kolo, subota 15.12.

12.12.2018.

 

Treće kolo natjecanja HONI održat će se u subotu 15. prosinca. Nastup naših članova organizira se na isti način kao i u prethodnim kolima. Zbog skučenog prostora i nedovoljnog broja mjesta, neki pozvanici natjecat će se kao i u prva dva kola, i u hodniku ili uredu, i to uz upotrebu vlastitih prijenosnika.

Molimo vas da budete točni i prisjetite se obavijesti pred prvo kolo.

U drugom kolu nije bilo nevjerojatnih rezultata onih natjecatelja koji su opako preskočili smiley sami sebe. No zato su uočljivi visoki – jako veliki bodovi za neke nevjerojatno sposobne malce, koji su izletili sa 100 i više od bodova kao da su Ivica Kičić iz 2004,  dok neki odlični osmaši jedva pređu tih istih stotinu bodova.

I pred ovo kolo podsjećamo na način je na koji je naš voditelj objasnio natjecateljima na koja pitanja nije dozvoljeno dati odgovor: "Oprosti, ali na ovo pitanje ne bih mogao odgovoriti jer bih vas doveo u neravnopravni položaj u odnosu na druge natjecatelje!".

Naravno, u radionicama će ima kazati baš sve što je potrebno za njihov napredak.

Evo nastupa naših članova i rezultata:

Ilica 1   i  Ilica 2    Jarun

Rezultati osnovnih škola pokazuju da je Lara Semeš izdržala, da su Fran Babić i Marko Dorčić zamijenili uloge, a ostali radili uglavnom u okvirima svojih mogućnosti.

Prisjetimo se ukupnih rezultata. U subotu je nova prilika za učenje.

1.r      2.r      3.r      4.r 

5.r      6.r      7.r      8.r

 

NAPOMENA ZA NOVE ČLANOVE:

Budući da se natjecanje HONI održava i u Domu tehnike na Jarunu, od 9 do 12 sati, naravno da se redovite radionice za učenike razredne nastave u ovu subotu neće moći održati.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.