HONI 2018/19, 5. i 6. kolo, subota 9.2. i 9.3.

HONI 2018/19, 5. i 6. kolo, subota 9.2. i 9.3.

07.02.2019.

Peto kolo natjecanja HONI održat će se u subotu 9. veljače. Nastup naših članova organizira se na isti način kao i u svim prethodnim kolima. Zbog skučenog prostora i nedovoljnog broja mjesta, neki pozvanici natjecat će se po potrebi kao i u preostalim kolima, i u hodniku ili uredu odnosno sistemskoj sobi, i to uz upotrebu vlastitih prijenosnika.

Molimo vas da budete točni i prisjetite se obavijesti pred prvo kolo.

Mnogi roditelji zovu Savez i izražavaju svoje zadovoljstvo što Savez inzistira na samostalnom rješavanju, bez pomoći mentora i dežurnih osoba. Drago im je da njihova djeca na natjecateljima ne dobivaju nedopuštenu prednost u odnosu na njihove kolege čime se onemogućava dobivanje nezasluženih bodova.

Još jednom im hvala na takvom pristupu i podršci.

Zadnje, 6. kolo na rasporedu je 9. ožujka.

Cijela ekipa sjanih mladih programera šalje vibrirajuća srčeka svojem Fabi - Fabjanu Markovinoviću, vrhunskom programeru i rukometnom super portiru (vrataru).

heart

Svi ga puno volimo i želimo mu brzi oporavak.

 

 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.