Profa kup

Profa kup '05 - Rezultati

23.04.2005.

Omanja skupiona profesora koji u stvarnosti programiraju ponovno se okupila ne bi li na tje način pokazala svojim učenicima da ima i profesora koji istinski vole i znaju programirati. Kada pogledamo liste mentora za mlade programere onda se na njima nalaze drage i dobre osobe, uglavnom profesori informatike u školskom programu koji su nerijetko odlični u nastavi, no sami ne programiraju, pa i ni na koji način nisu učenike pripremali za natjecanja. To nije dobro, jer u radu s darovitima sveta stvar je SAMO ISTINA i pogled u oči.

Bilo bi puno bolje kada bi ti profesori sami odustali od toga da se pišu mentorima i napisali one studente ili starije učenike koji to doista i i rade. To bi bio pravi primjer. 

Stoga još jednom sve pohvale profama koje programiraju u stvarnosti i s pravom se nalaze uz svoje natjecatelje kao mentori.Neka takav odnos čuvaju i ne dozvole da im se ime nađe i uz programski jezik kojim doista ne vladaju.

 

VELIKA ZAHVALA
fer genijalcima s FERa od dekana, prodekana za nastavu do ostatka ekipe
STVARNO STE FER!


Rezultati
Logo Profe
BASIC/Pascal Profe

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.