Profa kup 2006, najava

Profa kup 2006, najava

03.04.2006.

Već treću godinu uzastopno Zagrebački računalni savez sa svojim udrugama članicama organizira natjecanje u programiranju za školske informatičare.

Natjecanje je osmišljeno kao prinos trajnom usavršavanju učitelja informatike za rad s darovitim učenicima i provodi se u sklopu našeg projekta organizirane skrbi o darovitim pojedincima.

Naime, dosadašnja praksa u radu pokazala je da pravi put i potpunu komunikaciju s darovitima u području programiranja postižu samo oni učitelji ili stručni voditelji koji u potpunosti razumiju učeničke natjecateljske situacije. To znači da i sami, osim vladanja algoritmima, potpuno vladaju programskim jezicima te da k tome i samostalno u istoj radnoj situaciji mogu riješiti najsloženije zadatke kao i najbolji učenici-natjecatelji, osvajači prvih mjesta na županijskim i državnim natjecanjima.

Elektronička prijava
Prijava
Pregled i izmjena prijava OŠ
Pregled i izmjena prijava SŠ


Cijeli dopis
Prijava - OŠ Logo
Prijava - OŠ BASIC/Pascal
Prijava - SŠ

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.