Profa kup 2006, najava

Profa kup 2006, najava

03.04.2006.

Već treću godinu uzastopno Zagrebački računalni savez sa svojim udrugama članicama organizira natjecanje u programiranju za školske informatičare.

Natjecanje je osmišljeno kao prinos trajnom usavršavanju učitelja informatike za rad s darovitim učenicima i provodi se u sklopu našeg projekta organizirane skrbi o darovitim pojedincima.

Naime, dosadašnja praksa u radu pokazala je da pravi put i potpunu komunikaciju s darovitima u području programiranja postižu samo oni učitelji ili stručni voditelji koji u potpunosti razumiju učeničke natjecateljske situacije. To znači da i sami, osim vladanja algoritmima, potpuno vladaju programskim jezicima te da k tome i samostalno u istoj radnoj situaciji mogu riješiti najsloženije zadatke kao i najbolji učenici-natjecatelji, osvajači prvih mjesta na županijskim i državnim natjecanjima.

Elektronička prijava
Prijava
Pregled i izmjena prijava OŠ
Pregled i izmjena prijava SŠ


Cijeli dopis
Prijava - OŠ Logo
Prijava - OŠ BASIC/Pascal
Prijava - SŠ

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.