Napredne radionice za juniore, učenike 2. i 3. razreda SŠ

Napredne radionice za juniore, učenike 2. i 3. razreda SŠ

03.10.2011.

Daroviti programeri srednjoškolci, učenici 2. i 3. razreda koji se svojom kvalitetom mogu boriti za plasman u nacionalnu reprezentaciju, s radom počinju u srijedu 5.10. u 20:00 u Ilici 53. U ovu grupu spadaju dokazani natjecatelji koje predvode Gleich Dominik, Mihael Peklar, Filip Keri, Matej Gradiček, Marin Tomić, Zvonimir Medić, Domagoj Ćevid i Borna Vukorepa. Ukoliko i poneki četvrtaš poput Milišića, Razuma, Bucića ili Tunkovića bude želio dodatno izbrusiti vijuge - vrata će mu biti otvorena (nakon što pozvoni). Posebno, u ovu grupu odmah može krenuti i JBOI-jac Mihael Liskij.

N a p o m e n a :
Budući da su drugi i treći razredi dobili termin srijedom, učenici prvih razreda koji startalio u prošlu srijedu, od ovog tjedna sele u svoj termin četvrtkom.
 
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.