Radionice programiranja za sve grupe od četvrtka 12. ožujka održavat će se putem interneta

Radionice programiranja za sve grupe od četvrtka 12. ožujka održavat će se putem interneta

12.03.2020.

Molim naše polaznike i roditelje da u kontaktu sa svojim voditeljima rad u učionicama zamijene s radom od kuće putem Interneta.

Ova odluka stupa na snagu u četvrtak 12. ožujka i odnosi se na sve radionice za sve mlade programere, od razredne nastave do srednjih škola, od početnika do naprednih natjecatelja.

Svi će dobiti dodatne zadaće i vježbe za rad od kuće, a u redovitim terminiima za održavanje radionica - voditelji će biti dežurni i organizirati kreativni rad od kuće.

Učenici i učenice koji se pripremaju za državno natjecanje, raditi će i dalje po posebnim programima, i dobiti dodatne zadaće i simulacije.

Ova obavijest se može po potrebi nadopunjavati pa molimo da se povremeno iznova pogleda.

Mi Vas sve volimo i na daljinu...

heart

- Privitak je dodan 16.3.

Napomena:

Odluka je na snazi do daljnjega, a o povratku na učionički rad obavijestit ćemo vas zasebnom obaviješću. Zaposlenii saveza od 16. ožujka rade po posebnom rasporedu.

14.3.

POLAZNICI POČETNIČKIH RADIONICA U DOMU TEHNIKE PONEDJELJKOM, PETKOM I SUBOTOM, KOJI SEJOŠ NISU JAVILI, NEKA SE ŽURNO JAVE SVOJIM VODITELJIMA

- Bernardo 098720146 ili 0993650712 
- Fran 0998559905 ; 
- Hrvoje 0919231741
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.