ZRS - antivirusne doze

ZRS - antivirusne doze

13.03.2020.

Dragi naši članovi i roditelji. Idućih nekoliko tjedana ne će biti odlazaka u škole i na radionice te će učenice i učenici malo više uživati u krugu svojih obitelji. Naravno, pazit će na zdravlje i sve ozbiljne preporuke kako da zdravi dočekaju povratak svojim omiljenim školama. Mi ZRSovci nudimo našim članovima nekoliko savjeta kako da bolje iskoriste eventualni višak vremena:

1. svaki dana popiti nekoliko ZRS - ativirusnih doza. Doze su uskladištene na zadace.zrs.hr . Doze su blagotvorne čak i ako se uzastopno "popije" ista doza.

2. svaki dan ukapati u uho, lijevo i desno bar jednu veliku '100GB dozu' 

3. ponoviti dozu pod 1., i

4. svaki dan špricnuti u uho 'PL-dozu' protiv nepotrebnog ludovanja i slušati mamu i tatu.

Biti u stalnom kontaktu sa svojim ZRS-liječnikom specijalistom, koji vam je poslao e-mailove i poruke. U slučaju problema s upotrebom doza pod 1 i 3, poslati SMS ili nazvati 0914846375 ili 0914847007 ili 0914846370, a u slučaju poptrebe požaliti se nadri liječniku bez prakse na 0914848348. U slučaju da vam je potrebna verbalna ili chat ili wapp pomoć prilikom korištenja doza - javiti se svojem ZRS-liječniku specijalisti, i ugnjaviti ga dok ne hinta pravi recept...

I posebno, dogovoriti se s voditeljima za održavanje radionica na daljinu od 23. ožujka.

Vole Vas Vaši ZRSOvci 

heart

 

P.S.

U nedjelju se otvaraju novi ogledi AVVENIRE Logo i AVVENIRE C++/Python, u kojima mogu sudjelovati i mlađi srednjoškolci.

U slučaju problema sa prijavom na sustav ili odabiranjem manifestacija, javiti se SMSom na 0914846375. Sve vezane zadaće sadrže ključnu riječ 'ANTIVIRUS'.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.