Kraj redovitih radionica

Kraj redovitih radionica

18.07.2022.

Nakon vrlo uspješnje školske godine 2021./2022., okončavamo redovite radionice svih naprednih i početničih grupa, kao i grupa za učenike razredne nastave. Pripreme za kamp su u tijeku, stoga učionice nisu spremne za rad.

Radionice će se nastaviti odvijati predvidivo nekoliko tjedana nakon početka škoslke godine, u rujnu 2022, a o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti na ovim stranicama saveza. Unatoč periodu bez radionica, podsjećamo sve članove da će se i ove godine u ljetnim mjesecima održavati programersko natjecanje 'Ljetna Liga', na čije sudjelovanje su pozvani svi polaznici redovitih radionca. Dodatni detalji o ljetnoj lizi moči će se pronaći u zasebnoj obavijesti.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.