JESENSKE RADIONICE, predbilježbe

JESENSKE RADIONICE, predbilježbe

06.09.2022.

Svake godine krajem rujna započinju jesenske programerske radionice za sve uzraste i razine znanja. Radionice za poticanje rane darovitosi namijenjene su učenicima razredne nastave, napredne radionice služe već dokazanim mladima programerkama i programerima osnovnih i srednjih škola za daljnje usavršavanje, a popularizatorske radionice C/Python - početnica, a iznimno i Logo - početnica za novopridošle članove koje žele ući u svijet programiranja. Zasebno, od najboljih polaznika ljetnog kampa u tom području, oformit će se i skupina mladih autora sa svrhom poticanja informatičkog stvaralaštva..

Predbilježbe je potrebno učiniti putem SMS poruke (Ime prezime, razred, škola, imena roditelja) na broj telefona 0914846375 te je proslijediti na 0914848348. Predbilježbe će se obraditi do 20. rujna i nakon toga na ovoh web stranice objaviti raspored po grupama, putem zasebnih obavijesti za učenike razredne nastave, zatim za napredne raddionice za osnovce i srednjoškolce te za početničke radionice. 

Zbog neadekvatnih prostornih uvjeta za rad kapaciteti su nam vrlo ograničeni i možemo primiti tri puta manje darovitih nego što bismo htjeli i mogli, molimo sve zaintaresirane da se požure s predbilježbama, bez obzira što pokojog novog polaznika rado primimo i tijekom školske godine. 

Obveza članova je redvito pohađanje radionice, redovito sudjelovanje u natjecanjima, vježbama, zadaćama i simulacijama saveza koji su namijenjeni za njihovo usavršavanje. Dodatne upute u vezi članstva dobit će roditelji pozivom ili porukom a objavit će se i na web stranici.

Sve naše programe izvodimo kao zajedničke u suradnji s udrugama članicama.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.