Mini pripreme pred Županijsko natjecanje 2011

Mini pripreme pred Županijsko natjecanje 2011

10.03.2011.

DETALJAN RASPORED dodat ćemo na ovoj obavijesti oko 16 sati.

DODANO, četvrtak 10.3. u 16:07:

JUNIORI   (ILICA 53)        

STARIJI KADETI        (ILICA 53)

MLAĐI KADETI   (HRGOVIĆI)

Iako je ove godine dan održavanja Županijskog malo nepovoljan (ponedjeljak), mini pripreme će se ipak održati. Osnovci će se podijeliti na mlađe kadete (4., 5. i 6.) koji će raditi u grupama za Logo i B/P/C++ na Hrgovićima, te na starije kadete (7. i 8.) koji će raditi u ILICI 53, jasno, u grupama najboljih i za Logo i za B/P/C++.

Srednjoškolci, tj. juniori radit će u ILICI 53 u jednoj ili dvije grupe u petak i u nedjelju popodne (ili subotu navečer).

Pripreme počinju sutra, u petak, nastavit će se za osnovce nakon 3. kola "BOŽE" u subotu, a završiti u nedjelju. Znači, osnovci - pozvanici na pripreme rješavat će 3.kolo IBT u Hrgovićima (4.,5.,6.) i u ILICI 53 (7.,8.) .

Dio priprema je i redovito 3.kolo IBT u koje se, uz zahtjev na , mogu priključit još po dva nova natjecatelja iz svake kategorije s najboljim rezultatom na školskom natjecanju.

Pri pozivanju prednost će imati oni koji imaju odlične rezultate i na "BOŽI" i na Školskom natjecanju, a pozvat ćemo i nekoliko natjecatelja koji u prva dva kola nisu bili sudionici ovogodišnje Informatijade Božo Težak.

Uz čestitke roditeljima, školama i učenicima koji su se uz pomoć UI Božo Težak izborili za poništenje nepravedne diskvalifikacije, srdačno vas pozdravljam.

Hrvatska darovitost ne može se zaustaviti. Svi pod zastavu!

smiley

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.