Jesenske radionice

Jesenske radionice

06.09.2018.

Jesenske radionice programiranja za učenike razredne nastave, za ostale osnovce, napredne i početnike te za srednjoškolce, počet će se održavati od ponedjeljka 24. rujna. Rasporede za sve grupe objavit ćemo u zasebnim obavijestima objavit ćemo do utorka 18.9. 

 
NAPOMENA:
Zbog radova na obnovi Ilice ove godine kasnimo s raspremom ljetnog kampa pa molimo sadašnje i nove polaznike i članove za strpljenje. Sudionici ljetnog kampa imaju još neriješenih zadataka pa neka se potrude i riješe ih u svojim domovima, a uskoro će i ljetna liga Python/C++.
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.