ZIMSKE RADIONICE za učenike razredne nastave. 22.12. do 12.1., Dom tehnike

ZIMSKE RADIONICE za učenike razredne nastave. 22.12. do 12.1., Dom tehnike

17.12.2018.

Najmlađi programeri, učenici razredne nastave svoje radionice Programerska Vijug@ imaju već petnaestu godinu. Za vrijeme školskih praznika savez je povremeno organizirao i zimske radionice izvan Zagreba, u Gornjoj Stubici ili na Sljemenu. No zadnjih godina zimske radionice se održavaju u Domu tehnike na Jarunu.

Radionice i vježbaonice će se održavati od subote 22. prosinca pa do subote 12. siječnja, održavati u Domu tehnike na Jarunu četiri puta tjedno, prema slijedećem rasporedu:

- utorkom, srijedom i četvrtkom od 18 do 20:15 (utorak/srijeda 25/26.12. NE) i
- subotom od 9:30 do 12 sati ( radionice 29.12. i 12.1., a 22.12. i 5.1. enlightened  vježbe od kuće pod nadzorom voditelja)
 
Radionice su namijenjene našim članovima - polaznicima. Moguć je i upis novih članova, dovoljno je poslati SMS poruku (ime prezime, razred, škola, ime roditelja) na 0914848348 pa ćemo se žurno javiti.
 
Molimo roditelje da djecu dovode u 18 (ili 19) sati, a ukoliko odlaze na zimovanje izvan Zagreba, da nas obavijeste SMS porukom.
 
Po završetku ferja, od utorka 15. siječnja stari članovi nastavljaju raditi prema rasporedu i navikama dolaska iz prvog polugodišta, a novi članovi dobit će svoj tjedni termin.
 
Veselimo se druženju preko školskih praznika.
 
 
NAPOMENA:
- grupa 5-B, za učenike petih razreda nastavlja raditi prema starom rasporedu utorkom i srijedom.
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.