ZIMSKE RADIONICE za učenike razredne nastave. 22.12. do 12.1., Dom tehnike

ZIMSKE RADIONICE za učenike razredne nastave. 22.12. do 12.1., Dom tehnike

17.12.2018.

Najmlađi programeri, učenici razredne nastave svoje radionice Programerska Vijug@ imaju već petnaestu godinu. Za vrijeme školskih praznika savez je povremeno organizirao i zimske radionice izvan Zagreba, u Gornjoj Stubici ili na Sljemenu. No zadnjih godina zimske radionice se održavaju u Domu tehnike na Jarunu.

Radionice i vježbaonice će se održavati od subote 22. prosinca pa do subote 12. siječnja, održavati u Domu tehnike na Jarunu četiri puta tjedno, prema slijedećem rasporedu:

- utorkom, srijedom i četvrtkom od 18 do 20:15 (utorak/srijeda 25/26.12. NE) i
- subotom od 9:30 do 12 sati ( radionice 29.12. i 12.1., a 22.12. i 5.1. enlightened  vježbe od kuće pod nadzorom voditelja)
 
Radionice su namijenjene našim članovima - polaznicima. Moguć je i upis novih članova, dovoljno je poslati SMS poruku (ime prezime, razred, škola, ime roditelja) na 0914848348 pa ćemo se žurno javiti.
 
Molimo roditelje da djecu dovode u 18 (ili 19) sati, a ukoliko odlaze na zimovanje izvan Zagreba, da nas obavijeste SMS porukom.
 
Po završetku ferja, od utorka 15. siječnja stari članovi nastavljaju raditi prema rasporedu i navikama dolaska iz prvog polugodišta, a novi članovi dobit će svoj tjedni termin.
 
Veselimo se druženju preko školskih praznika.
 
 
NAPOMENA:
- grupa 5-B, za učenike petih razreda nastavlja raditi prema starom rasporedu utorkom i srijedom.
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.