Programerska vijuga - zimske radionice

Programerska vijuga - zimske radionice

05.01.2021.

Rad s najmlađim programerima, učenicima razredne nastave, u preostalim zimskim praznicima održavati će se po posebnom izmijenjenom rasporedu.

Osim izmjene u rasporedu, za vrijeme praznika će se raditi i u izmijenjenom formatu - svi učenici će kroz sustav imati pristup zadaćama koje će biti dostupne kroz oglede, a polaznice molimo da zadaće rješavaju po redu, i bez preskakanja zadataka. Sustavu polaznici pristupaju putem zadace.zrs.hr, a prijavljuju se s istim korisničkim podacima koje su koristili i za natjecanja MINI.vijug@ i EMPEO. Zadaće će biti dostupne od 6.1.

Osim zadaća dostupnih kroz sustav, u predvečernim će satima bit održani termini za konzultacije, za vrijeme kojih polaznici mogu pitati za pomoć i tražiti objašnjenja za zadatke iz zadaće koje nisu uspjeli riješiti. Prije početka svakog termina polaznici će na e-mail dobit pozivnicu u on-line učionicu. Konzultacije će se održavati svakim radnim danom od 7.1. do 15.1., a iznimno i u subotu 9.1.

Raspored termina:

18:00 - 18:30: grupe MINI A-1 i MINI A-2
18:30 - 19:10
: grupe MINI B-1, MINI B-2 i MINI B-3
19:15 - 20:00
: grupe MINI B-5 i MINI B-6

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.