MINI VIJUGA 2016 je završena

MINI VIJUGA 2016 je završena

11.12.2016.

Učenici razredne nastave imaju svoja programrske lige već trinaest godina, a natjecanje MINI Vijuga služi kao odlična priprema za Malu programersku olimpijadu. Ove jeseni održana su četiri kola, dva uvodna ogleda i dva zavšna ogleda. Osim što učenici razredne nastave imaju svoje natjecanje MINI Vijugu, dodatno se uključuju i u natjecanja sa starijim osnovcima kako bi se darovitost mogla prepoznavati bez obzira na dob.

Istaknuli su se svi, a ovaj puta nešto više snalažljivosti u težim zadacima pokazali su oni s nešto više iskustva, a to su Lovro Kristijan Miljak, Antonio Matijašević i Leona Granoša.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.