ZG. Informatijada - AVVENIRE Logo 2019/20, 2. kolo, 21. 12.

ZG. Informatijada - AVVENIRE Logo 2019/20, 2. kolo, 21. 12.

12.12.2019.

Drugo kolo održat će se putem Interneta, od kuće ili neke druge udaljene lokacije. Zadaci će biti dostupni u subotu od 9:30 sati, kolo će biti otvoreno do 27. prosinca, a polaznici zimskog mini kampa rješavat će ga u učionici u Ilici ili na Jarunu.

Vrijeme rješavanja zadataka je dva sata i 45 minuta.

Natjecanja ima ukupno dvije podskupine i četiri ogleda, neki mlađi osnovci moći će se po pozivu natjecati i sa starijima. Treće kolo na rasporedu je 1. veljače u računalnoj učionici u Ilici.

Drugo kolo:

- 21.12., prvo kolo, otvoreno do 27.12., pristup imaju svi članovi

Zadnja dva kola održat će se 1.2. ili 9.2. i 29.2. ili 14.3. i biti najavljena putem zasebnom obavijesti.

- zbog tehničkih poteškoća start je moguć od Ponedjeljka 23.12., od 08:00

 

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu. Neurednim sudjelovanjem u natjecanjima članovi mogu izgubiti pravo pohađanja radionica i kampova.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.