ZG. Informatijada - AVVENIRE Logo 2019/20, 2. kolo, 21. 12.

ZG. Informatijada - AVVENIRE Logo 2019/20, 2. kolo, 21. 12.

12.12.2019.

Drugo kolo održat će se putem Interneta, od kuće ili neke druge udaljene lokacije. Zadaci će biti dostupni u subotu od 9:30 sati, kolo će biti otvoreno do 27. prosinca, a polaznici zimskog mini kampa rješavat će ga u učionici u Ilici ili na Jarunu.

Vrijeme rješavanja zadataka je dva sata i 45 minuta.

Natjecanja ima ukupno dvije podskupine i četiri ogleda, neki mlađi osnovci moći će se po pozivu natjecati i sa starijima. Treće kolo na rasporedu je 1. veljače u računalnoj učionici u Ilici.

Drugo kolo:

- 21.12., prvo kolo, otvoreno do 27.12., pristup imaju svi članovi

Zadnja dva kola održat će se 1.2. ili 9.2. i 29.2. ili 14.3. i biti najavljena putem zasebnom obavijesti.

- zbog tehničkih poteškoća start je moguć od Ponedjeljka 23.12., od 08:00

 

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu. Neurednim sudjelovanjem u natjecanjima članovi mogu izgubiti pravo pohađanja radionica i kampova.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.