Konvencija HSPŽILM

Konvencija HSPŽILM

27.01.2007.


Iz pouzdanih izvora saznajemo kako će se danas oko 11:30 održati konvencija HSPŽILM na FERu, iz koje je punoljetni Z.Š. nedavno izbačen, te nakon čega je stranka, kako je poznato, doživjela "puni procvat".

Što se možete vidjeti i s lica mladog gospodina Predsjednika Stranke bez članstva.

Da vas podsjetimo riječ je o Hrvatskoj Stranci Prištavih Žohara u kojoj je smijenjeni dopredsjednik na jedvite jade uspio proširiti svjetonazor i na leteće medvjediće, pa su ga frknuli van.

Za neupućene, HSPŽiLM je Hrvatska stranka prištavih žohara i letećih medvjedića koju je osnovao Luka Barl u dobi od 8 godina.

A nakon što je iz stranke sve članove pohitao van, propao je i politički i kao programer.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.