Konvencija HSPŽILM

Konvencija HSPŽILM

27.01.2007.


Iz pouzdanih izvora saznajemo kako će se danas oko 11:30 održati konvencija HSPŽILM na FERu, iz koje je punoljetni Z.Š. nedavno izbačen, te nakon čega je stranka, kako je poznato, doživjela "puni procvat".

Što se možete vidjeti i s lica mladog gospodina Predsjednika Stranke bez članstva.

Da vas podsjetimo riječ je o Hrvatskoj Stranci Prištavih Žohara u kojoj je smijenjeni dopredsjednik na jedvite jade uspio proširiti svjetonazor i na leteće medvjediće, pa su ga frknuli van.

Za neupućene, HSPŽiLM je Hrvatska stranka prištavih žohara i letećih medvjedića koju je osnovao Luka Barl u dobi od 8 godina.

A nakon što je iz stranke sve članove pohitao van, propao je i politički i kao programer.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.