Konvencija HSPŽILM

Konvencija HSPŽILM

27.01.2007.


Iz pouzdanih izvora saznajemo kako će se danas oko 11:30 održati konvencija HSPŽILM na FERu, iz koje je punoljetni Z.Š. nedavno izbačen, te nakon čega je stranka, kako je poznato, doživjela "puni procvat".

Što se možete vidjeti i s lica mladog gospodina Predsjednika Stranke bez članstva.

Da vas podsjetimo riječ je o Hrvatskoj Stranci Prištavih Žohara u kojoj je smijenjeni dopredsjednik na jedvite jade uspio proširiti svjetonazor i na leteće medvjediće, pa su ga frknuli van.

Za neupućene, HSPŽiLM je Hrvatska stranka prištavih žohara i letećih medvjedića koju je osnovao Luka Barl u dobi od 8 godina.

A nakon što je iz stranke sve članove pohitao van, propao je i politički i kao programer.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.