Eureka Bruxelles 2004

Eureka Bruxelles 2004

23.11.2004.

Hrvatska izumiteljska delegacija u kojoj je bio i predstavnik Zagrebačkog računalnog saveza ostvarila je izuzetan rezultat na jednom od najvećih svjetskih izumiteljskih sajmova.
Samoprilagodljive spojnice za izgradnju lakih konstrukcija autora Karla Šoštarića osvojile su Grand Prix za dizajn i brončanu medalju. Velik je to uspjeh i ukupnog suradničkog tima Zagrebačkog računalnog saveza.
Prototipna inačica konstrukcije po prvi puta je postavljena na Silbi u sklopu 5. ljetne radionice za darovite i bila je izložena na Zagrebačkom velesajmu.

Više o (između ostaloga) Europskoj plavuši...

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.