Jesenske radionice za napredne - grupe i obavijest o načinu rada

Jesenske radionice za napredne - grupe i obavijest o načinu rada

03.11.2020.

U petak i subotu (6. i 7.11.) počinju jesenske radionice te se nastavljaju svaki dan od ponedjeljka do subote.

Nekoliko naših članova različitih uzrasta nalazi se u samoizolaciji, a obrazovni sustav u cjelini ionako ima dovoljno problema s modalitetima održavanja nastave i izvanškolska platforma kao što je ZRS ne bi smjela dodatno ometati eventualnom proizvodnjom razloga za dodatne samoizolacije.

Stoga će način održavanje radionica u prva tri tjedna tjedna, do subote 28.11., biti bez dolaska u učionicu (on-line). (O eventualnom odstupanju od ovog pravila za poneku grupu, roditelji i polaznici bit će obaviješteni putem SMS poruke.)

Svim polaznicima i roditeljima koji u utorak 3. studenog nisu dobili SMS obavijest o razvrstavanju u grupe ispričavamo se - i neka ne brinu - jer će se SMS poruke slati i tijekom srijede 4. studenog.

RASPOREDI ZA RAZINE :    5.R     6.R     7.R     8.R    

Svi voditelji dobili su ili će dobiti spisak polaznika s potrebnim podacima za aktiviranje grupe. Dužnost polaznika je biti za radionicu spreman pet minuta prije početka, i čekati e-mail za poziv u grupu. Voditelji će u točno vrijeme (prema prethodno objavljenom rasporedu za svaku grupu) putem e-maila pozvati članove svoje grupe da se uključe. Po završetku jedne radionice i polaznici i voditelji trebaju odmah biti spremni za početak iduće radionice prema rasporedu.

Način rada u on-line režimu, za one koji su zaboravili i sve ostale, bit će ukratko ponovljen ovdje:

a) Putem hangouts platforme koja je dio gmail korisničkog računa - polaznici će dobiti poziv u hangouts grupu od voditelja (provjeriti 'Invites')

b) Putem meet.google.com platforme - polaznici će prije radionice dobiti link od voditelja.

Dežurni telefon u slučaju problema sa aktiviranjem u radionici za sve grupe je 0914846375 .

 

NAPOMENA:

U slučaju kašnjenja voditelja - polaznici ili roditelji neka isti čas pošalju SMS poruku na 0914848348.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.