ŽUPANIJSKO NATJECANJE 2008/2009

ŽUPANIJSKO NATJECANJE 2008/2009

04.02.2009.


Ponedjeljak, 9.2.
Pučko otvoreno učilište
Vukovarska 68

RASPORED SJEDENJA 4.2.; 20:00


Prema Pravilima i propozicijama Državnog povjerenstva koja se nalaze na www.azoo.hr i www.hsin.hr, ovogodišnje Županijsko natjecanje iz informatike-računalstva za osnovne škole na rasporedu je u ponedjeljak 9. veljače .

Natjecanje će se ove godine održati na Pučkom otvorenom učilištu u Zagrebu, Vukuvarska 68.

Prema ustaljenom rasporedu natjecanje iz LOGA je u 9 sati, a natjecanje u programskom području BASIC/Pascal je u 13:30 sati. Obvezan je dolazak pola sata prije početka svakog natjecanja.

Molimo natjecatelje da ne prave gužvu u zgradi učilišta već da se okupe ispred učionice u koju su razmješteni. Kad se uđe u zgradu ide se samo ravno do kraja i ona lijevo pod pravim kutem pa se vide stepenice za gore i dolje.

Oznaka "podrum" znači u ovim krajevima da se ide dolje, a ne gore. A "1. kat" je suprotno od "podrum". Tko se izgubi neka pokuša ponovno i prešuti da se izgubio.

Pripreme za održavanje natjecanja su u tijeku, a raspored sjedenja za LOGO odnosno raspored sjedenja za BAS/Pas bit će objavljen u srijedu ili najkasnije do četvrtka 5.2. u jutarnjim satima. Za zaboravljive napominjemo da će raspored biti izvješen i na ulazu u učilište, zajedno sa oznakama za smjer kretanja prema učionicama. A otkad je strelica izumljena, ove oznake su, pogađate: u obliku strelice.

PODSJEĆAMO:

Prema Pravilima i propozicijama natjecanja natjecateljska računala ni na kakav način ne smiju biti u mogućnosti komunicirati s nekim drugim elektroničkim uređajima, a raspored računala u prostoriji u kojoj se natjecanje odvija mora biti takav da prepisivanje i razgovor između natjecatelja ili ostalih prisutnih osoba bude onemogućen. Natjecatelji ne smiju sa sobom donijeti nikakve elektroničke uređaje, medije za pohranu podataka kao ni pisane materijale.

Svim pozvanicima želimo da se dobro pripreme i učine sve kako bi izborili pravo sudjelovanja na državnom natjecanju koje će se održati krajem ožujka u Dubrovniku.

Izborite se i Dubrovnik je vaš.


GRAD ZAGREB - POZVANICI ZA ŽUPANIJSKO NATJECANJE

LOGO

BASIC/PASCAL

Obavijest DP-u

Ravnateljima škola sudionica

(uređeno 6.2.; 15:30)

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.