Županijsko natjecanje 2009 - Reevaluacija je završena

Županijsko natjecanje 2009 - Reevaluacija je završena

25.02.2009.

Nakon održanog županijskog natjecanja poznati su i rezultati nakon provedene reevaluacije. Za naše natjecatelje nema nikakvih negativnih promjena. Svi koji su mislili da će ići na DMIH 2009, to mogu misliti i nakon reevaluacije. Oštećen je samo Juraj Bišćan koji je izborio dva plasmana na Državno iz TIBIJE, no reevaluacija mu je pokvarila planove. Nažalost, morat će na DMIH iz LOGA jer mu je izravni konkurent izgubio 15 bodova, pa mu ostaje samo jedan plasman iz Tibije.
Šteta, baš je doma po cijele dane igrao Tibiju i bio u top formi.

Pogledajte rezultate nakon ponovnog vrednovanja.
Jasno, treba pričekati žalbeni rok da bi ovi rezultati bili konačni.

P.S.
A da netko od naših može fulati za 60 bodova (cijeli zadatak) nisam očekivao. Kad ZRS FBI to istraži, bit će razgovorčića konceptualne naravi, jasno, bez galame i divljanja. Jer, tko radi, i griješi.
(Zasad je viša inspektorica potvrdila da je Tome Reevaluator u pravu.)
:)

Usput, naši prgramatori marljivo se spremaju, od četvrtaša i petaša te šestaša u Hrgovićima, pa preko sedmaša i osmaša te srednjoškolaca u Ilici.
Večeras ih je počastio The Žuža jer se deLuxo "kocka" na turniru izvan Hrvatske.

Pozdrav i njemu.
 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.