Županijsko natjecanje 2009 - Reevaluacija je završena

Županijsko natjecanje 2009 - Reevaluacija je završena

25.02.2009.

Nakon održanog županijskog natjecanja poznati su i rezultati nakon provedene reevaluacije. Za naše natjecatelje nema nikakvih negativnih promjena. Svi koji su mislili da će ići na DMIH 2009, to mogu misliti i nakon reevaluacije. Oštećen je samo Juraj Bišćan koji je izborio dva plasmana na Državno iz TIBIJE, no reevaluacija mu je pokvarila planove. Nažalost, morat će na DMIH iz LOGA jer mu je izravni konkurent izgubio 15 bodova, pa mu ostaje samo jedan plasman iz Tibije.
Šteta, baš je doma po cijele dane igrao Tibiju i bio u top formi.

Pogledajte rezultate nakon ponovnog vrednovanja.
Jasno, treba pričekati žalbeni rok da bi ovi rezultati bili konačni.

P.S.
A da netko od naših može fulati za 60 bodova (cijeli zadatak) nisam očekivao. Kad ZRS FBI to istraži, bit će razgovorčića konceptualne naravi, jasno, bez galame i divljanja. Jer, tko radi, i griješi.
(Zasad je viša inspektorica potvrdila da je Tome Reevaluator u pravu.)
:)

Usput, naši prgramatori marljivo se spremaju, od četvrtaša i petaša te šestaša u Hrgovićima, pa preko sedmaša i osmaša te srednjoškolaca u Ilici.
Večeras ih je počastio The Žuža jer se deLuxo "kocka" na turniru izvan Hrvatske.

Pozdrav i njemu.
 

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.