Županijsko 2010  - Neslužbeni rezultati naših članova

Županijsko 2010 - Neslužbeni rezultati naših članova

26.03.2010.


Osnovne škole - LOGO
Evo prijevremenih neslužbenih rezultata naših članova u LOGU. Uglavnom jutros su skoro svi bili u skladu s očekivanjima. Od mlađih kadeta zabrljao je malo Vedran Kurdija, ali ga to možda ipak neće koštati odlaska na DMIH. Runac je bio zbrčkan na LOGU i napravio daleko ispod mogućnosti, ostali su bili dobri. Ugodno je iznenadio Lovro Kalinovčić, najbolji trećaš u Hrvata, slijede ga dvojica naših super minića.

Bacite oko na listu LOGO (26.3. 11:00; 25.3. 16:00)
Galerija (25.3. 18:15)Osnovne škole - Cpp/BAS/Pas

Prijevremene rezultate, pa i one prije njih, objavit ćemo čim se dogode.
Zasad znamo da su svi završili, i to je to.

Bacite oko na listu Cpp/BAS/Pas (26.3. 11:00, 11:45; 25.3. 21:20)


SREDNJE ŠKOLE
Kod srednjih škola je bilo dosta problema, od grešaka u zadacima do grešaka u funkcioniranju evaluatora, tako da ima dosada neviđeni broj žalbi.

Pogledajmo neke naše članove (25.3. 18:15)

NESLUŽBENI REZULTATI
PRENOSIMO I PRVE NESLUŽBENE REZULTATE ZA ZAGREB (26.3. 11:00)

Napomena:
NAŽALOST, PO PRVI PUTA U ZADNJIH 10 GODINA JOŠ UVIJEK NISU DOSTUPNI REZULTATI NA RAZINI CIJELE HRVATSKE NITI NAM JE POZNATO GDJE BISMO USMJERILI LINK. STOGA VAS MOLIMO ZA STRPLJENJE JER TRENUTNO NEMA DRUGOG IZBORA.


UPRAVO SAZNAJEMO: (26.3. 11:45)

"Udruga mladih programera koja je zaduzena za strucni dio natjecanja ispravlja primijećene greške u test podacima zadataka te pregledava pojedinačne primjedbe i žalbe, a odluke o njima će se donijeti tokom sljedećih nekoliko dana.

Neslužbene rezultate za cijelu RH možete pogledati na stranicama sustava za natjecanje http://natjecanje.fesb.hr
Rezultate osim profesora mogu pregledati i učenici koristeći podatke: korisničko ime: ucenik lozinka: ucenik.
 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.