Kristijan Burnik i ZRSovci na grobu Bože Težaka

Kristijan Burnik i ZRSovci na grobu Bože Težaka

31.10.2011.

Uoči blagdana Svih svetih udruga informatičara Božo Težak i Zagrebački računalni savez obilazili su Mirogoj i vječno počivalište znanstvenog i humanističkog velikana u Hrvata, Bože Težaka. Pristali cvjetni aranžmani uz stotine raznobojnih latica razasutih ispod pet lenti sa stihovima "pjesme o Boži" te anđeoskim svijećama i plamtećom trobojnicom, u ime udruge i saveza položio je Kristijan Burnik, tajnik udruge informatičara Božo Težak. U delegacijama su sudjelovali i najbolji hrvatski osnovnoškolski natjecatelj svih vremena Ivica Kičić, najbolja osnovnoškolska mentorica u Hrvata Mihaela Piskač, Ivičin brat Nikola, tajnik društva za poticanje stvaralaštva, te ZRSovci Mario Somek i Boris Ugljarević , na čelu s Rikardom Dimićem, predsjednikom Saveza.

Blagdan svih svetih je blagdan ljubavi koju Bog ima prema nama ljudima i mi ljudi prema Bogu i našem BOŽI!

Poželite li pak vidjeti i njegovo lice, zatvorite oči i otvorite oči svojega srca. One će vam otvoriti pogled u nevidljivi svijet.
Izvorni link: www.youtube.com -----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.