'BOŽO TEŽAK I MLADI' NA 16. CEST IS D BEST ZAGREB

30.05.2012.

Pod pokroviteljskom Grada Zagreba, CESTarina će se i ove godine naplaćivati za nula kuna. Genijalci iz još uvijek nesvrgnutih Kraljeva ulice voze do daske na kraju ulice s najviše kraljeva. Ovogodišnji program je ponovno šarolik, bit će tu svakakvih zadovoljstava za uho i oko, tijelo i sivu koru, za djecu i dedeke. Naše udruge BOŽO TEŽAK i MUDRI i ove će godine popularitirati programiranje i stvaralaštvo, snimati film za CEST, ali se i usput poigrati s pjesmicom i spotom, posvećenom duši hrvatskog olimpizma, Luki Kalinovčiću. Naš nastu odvijat će se pod motom 'BOŽO TEŽAK I MLADI', zborno mjesto je Cjetni trg, a vrijeme za posjete pod šatorom od 14 do 17 sati u petak i subotu. Naš nastup je sastavni dio dječjeg programa, u dijelu ostalih sadržaja za djecu. Šef ekipe je Kristijan Burnik iz udruge Božo Težak, a uz njega će biti simpić ekipa iz društva MUDRI te nekoliko uličara - programerskih izvrsnika najviše nacionalne razine, kao i prošle godine. Učenici nižih razreda osnovnih škola posebno su dobrodošli.

CESTarina je nula kuna, navalite!
Izvorni link: www.youtube.com -----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.