OBAVIJEST

OBAVIJEST

22.12.2013.

U ponedjeljak 23.12., u petak 27.12., u ponedjeljak i utorak 30/31.12. radionice uzimaju predah laugh od svojih dragih polaznika.

Polaznici neka se do 2.siječnja ogriju u krugu svojih obitelji, a odmah nakon toga kreću mini kampovi u Ilici 53 za starije osnovce i mlađe srednjoškolce, i u Domu tehnike (za učenike razredne nastave te za jednu grupu starijih osnovaca (najava uskoro).

Računala koja su zbog natjecanja bila posuđena iz Doma tehnike u Ilicu 53, i bila instralirana u prostoru željezničkih modelara više od šest tjedana, vraćaju se u ponedjeljak kući u Dom tehnike, i čekat će spremna svoje najmlađe polaznike, miniće.

Čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu Godinu, žele vam ZRSovke i ZRSovci

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.