OBAVIJEST

OBAVIJEST

22.12.2013.

U ponedjeljak 23.12., u petak 27.12., u ponedjeljak i utorak 30/31.12. radionice uzimaju predah laugh od svojih dragih polaznika.

Polaznici neka se do 2.siječnja ogriju u krugu svojih obitelji, a odmah nakon toga kreću mini kampovi u Ilici 53 za starije osnovce i mlađe srednjoškolce, i u Domu tehnike (za učenike razredne nastave te za jednu grupu starijih osnovaca (najava uskoro).

Računala koja su zbog natjecanja bila posuđena iz Doma tehnike u Ilicu 53, i bila instralirana u prostoru željezničkih modelara više od šest tjedana, vraćaju se u ponedjeljak kući u Dom tehnike, i čekat će spremna svoje najmlađe polaznike, miniće.

Čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu Godinu, žele vam ZRSovke i ZRSovci

-----------
  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.