OBAVIJEST

OBAVIJEST

22.12.2013.

U ponedjeljak 23.12., u petak 27.12., u ponedjeljak i utorak 30/31.12. radionice uzimaju predah laugh od svojih dragih polaznika.

Polaznici neka se do 2.siječnja ogriju u krugu svojih obitelji, a odmah nakon toga kreću mini kampovi u Ilici 53 za starije osnovce i mlađe srednjoškolce, i u Domu tehnike (za učenike razredne nastave te za jednu grupu starijih osnovaca (najava uskoro).

Računala koja su zbog natjecanja bila posuđena iz Doma tehnike u Ilicu 53, i bila instralirana u prostoru željezničkih modelara više od šest tjedana, vraćaju se u ponedjeljak kući u Dom tehnike, i čekat će spremna svoje najmlađe polaznike, miniće.

Čestit i blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu Novu Godinu, žele vam ZRSovke i ZRSovci

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.