Sretan Božić mladi programeri

Sretan Božić mladi programeri

21.12.2017.

Svim našim polaznicima, učenicima razredne nastave, starijim osnovkama i osnovcima te srednjoškolkama i srednjoškolcima, kao i njihovim dragim roditeljima bez kojih naših lijepih priča ne bi ni bilo te osobito hrvatskim ratnicima koji su izborili slobodu za našu predivnu mladost i  nove naraštaje, bez obzira prema kojem kalendaru slavili, od srca želimo čestit i blagoslovljen Božić.

U dane nastupajućih Blagdana i ulaska u Novu 2018. godinu želimo našim polaznicima da produženo uživaju u krugu svojih obitelji. 

Radionice se neće održavati u petak i subotu 22. i 23. prosinca, a od iduće srijede 27.12. pa do petka 12.1. održavat će se zimske radionice prema prethodnim obavijestima.

Za subotu 13. siječnja predviđeno je pAKCELERATOR završno testiranje.

Volimo vas

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.