Sretan Božić mladi programeri

Sretan Božić mladi programeri

21.12.2017.

Svim našim polaznicima, učenicima razredne nastave, starijim osnovkama i osnovcima te srednjoškolkama i srednjoškolcima, kao i njihovim dragim roditeljima bez kojih naših lijepih priča ne bi ni bilo te osobito hrvatskim ratnicima koji su izborili slobodu za našu predivnu mladost i  nove naraštaje, bez obzira prema kojem kalendaru slavili, od srca želimo čestit i blagoslovljen Božić.

U dane nastupajućih Blagdana i ulaska u Novu 2018. godinu želimo našim polaznicima da produženo uživaju u krugu svojih obitelji. 

Radionice se neće održavati u petak i subotu 22. i 23. prosinca, a od iduće srijede 27.12. pa do petka 12.1. održavat će se zimske radionice prema prethodnim obavijestima.

Za subotu 13. siječnja predviđeno je pAKCELERATOR završno testiranje.

Volimo vas

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.