Ledeni park

Ledeni park

06.12.2014.

Svi koji nisu stigli na svečano otvorenje Ledenog parka-nema žurbe. Adventsko klizalište otvoreno je svakim danom do 23 sata i traje sve do 18 siječnja.

Za one koji preferiraju "čaroliju na suhom" organiziran je bogat glazbeni program a može se uživati u raznovrsnoj ponudi blagdanskih delicija, kuhanog vina, punča i pjenušca.

Sveti Nikola je ove godine na Tomislavcu malo uranio. uranio. Evo kako je izgledala ledena bajka na Tomislavcu uoči otvorenja.

Čestitka Gradu Zagrebu na prekrasnom iznenađenju.

Advent u Zagrebu je sve ljepši i ljepši.Izvor / prilog : www.facebook.com
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.