ZRS - antivirusne doze

ZRS - antivirusne doze

13.03.2020.

Dragi naši članovi i roditelji. Idućih nekoliko tjedana ne će biti odlazaka u škole i na radionice te će učenice i učenici malo više uživati u krugu svojih obitelji. Naravno, pazit će na zdravlje i sve ozbiljne preporuke kako da zdravi dočekaju povratak svojim omiljenim školama. Mi ZRSovci nudimo našim članovima nekoliko savjeta kako da bolje iskoriste eventualni višak vremena:

1. svaki dana popiti nekoliko ZRS - ativirusnih doza. Doze su uskladištene na zadace.zrs.hr . Doze su blagotvorne čak i ako se uzastopno "popije" ista doza.

2. svaki dan ukapati u uho, lijevo i desno bar jednu veliku '100GB dozu' 

3. ponoviti dozu pod 1., i

4. svaki dan špricnuti u uho 'PL-dozu' protiv nepotrebnog ludovanja i slušati mamu i tatu.

Biti u stalnom kontaktu sa svojim ZRS-liječnikom specijalistom, koji vam je poslao e-mailove i poruke. U slučaju problema s upotrebom doza pod 1 i 3, poslati SMS ili nazvati 0914846375 ili 0914847007 ili 0914846370, a u slučaju poptrebe požaliti se nadri liječniku bez prakse na 0914848348. U slučaju da vam je potrebna verbalna ili chat ili wapp pomoć prilikom korištenja doza - javiti se svojem ZRS-liječniku specijalisti, i ugnjaviti ga dok ne hinta pravi recept...

I posebno, dogovoriti se s voditeljima za održavanje radionica na daljinu od 23. ožujka.

Vole Vas Vaši ZRSOvci 

heart

 

P.S.

U nedjelju se otvaraju novi ogledi AVVENIRE Logo i AVVENIRE C++/Python, u kojima mogu sudjelovati i mlađi srednjoškolci.

U slučaju problema sa prijavom na sustav ili odabiranjem manifestacija, javiti se SMSom na 0914846375. Sve vezane zadaće sadrže ključnu riječ 'ANTIVIRUS'.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.