Proljetni programerski turniri u C++, 14/15 lipnja u Ilici 53

Proljetni programerski turniri u C++, 14/15 lipnja u Ilici 53

13.06.2014.

U petak 13. lipnja bilo je rezervirano vrijeme za prave prijatelje - i oni su se iskazali. Izaslanstvo Saveza primio je gospodin gradonačelnik i u druženju s najboljim programerima svih generacija i njihovim obiteljima te programskim voditeljima i predstavnicima saveza, pokazao spremnost grada da pomogne kako bi se uvjeti rada s darovitima u idućim godinama podigli na još veću razinu, kakva je i potrebna jedinoj udruzi s oba najviša priznanja Grada Zagreba.
 
U subotu i nedjelju nastavljamo s natjecanjima za najbolje C++ orjentirane programere - osnovce i srednjoškolce. Pridružili su nam se i izvrsni srednjoškolski programeri iz Pule, Sl. Broda i Varaždina te nekoliko najboljih osnovaca iz Popovače i Vrbovca. Od onih najmlađih pozivnicu je dobio i Dorijan Lendvaj, hrvatsko programersko čudo, učenik koji je još 2012. briljirao, izborio se za državno natjecanje i bio najbolji drugaš u državi i najmlađi državni pobjednik. Umjesto da ga MZOS i AZOO evidentiraju kao najmlađeg državnog pobjednika u povijesti - gospoda Filipović i Jovanović zabranila su mu da se natječe dok ne upiše 5. razred.
 
AVVENIRE – C++ , osnovne škole
subota 14. lipnja -> 14:15 do 17:15 ; nedjelja 15. lipnja -> 14:15 do 17:15
- pozvani su sudionici natjecanja pAKCELERATOR od 7.6.2014.
 
subota 14. lipnja -> 17:45 do 21:00 ; nedjelja 15. lipnja -> 17:45 do 21:00
 
 
-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.