AVVENIRE - C/C++, 1. jesenski ogled, rezultati

AVVENIRE - C/C++, 1. jesenski ogled, rezultati

01.12.2013.

U subotu je održan prvi jesenski ogled najboljih mladih osnovaca programera, ljubitelja programskih jezika C/C++/BAS/Pas.

Tridesetoro onih koji dolaze prijavilo se kako bi odmjerilo svoje snage u klasi AVVENIRE. Državni prvaci Lendvaj, Klepec, Jovanović, Prološčić, Fistrić, Kalinovčić, nepriznati prvaci Dorijan Lendvaj i Ivan Jambrešić, i ostali koji već nekoliko godina stanuju u hrvatskom vrhu, pristupili su natjecanju predstavljajući od trećeg do osmog razreda ne samo Zagreb, nego i Vrbovec, Našice, Popovaču, Zadar, Pag, Pušću  ...

Neki novi polaznici hrabro su ušli u svoje prvo natjecanje i odlučili osvojiti svoj prvi bodić, pa i nulu ako 'im se posreći'. To je pravi pristup, uvjerit će se kao i mnogi drugi prije njih.

Pobjedničku majicu nakon prvog ogleda obukli su Vilim Lendvaj (8.r), Lovro Kalinovčić (7.r), Antonio Lukić (6.r), Ivan Jambrešić (5.r) i Dorijan Lendvaj (4.r). Posebne čestitke idu novacima, Granoši, Šarecu, Tunjiću i Nakiću te Evi, Vlatku, Filipu i Mihaelu. Istaknimo i pohvale za kvalitetu zadataka koje su stigle su s mnogih strana na račun autorskog tima, na čelu s Kristijanom Burnikom.

Neka sada svi zapnu dva tjedna pa će se sami uvjeriti kako je radost napretka posebna ljepotica.

U apsolutnoj kategoriji "BOŽE" za osnovnoškolce je u proljeće pobijedio Adrian Beker (na slici desno), tko li će njegovim stopama na jesenskom turniru?

REZULTATI skupni.

 

Napomene:

U nadolazeću subotu, 7.12. je termin za HONI, a odmah zatim bit će i 2. Logo ogled u klasi AVVENIRE.

Dva tjedna kasnije, 14.12. održat će se drugi C/C++ ogled u klasi AVVENIRE.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.